Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/merluci-blu
"Merluci blu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Merluci blu

EMRI LATINISHT

Micromesistius poutassou

Emërtime të tjera
merluci tripendësh

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/merluci-blu
"Merluci blu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016