Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/merimang%c3%ab-deti-e-gibit
"Merimangë deti e Gibit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Merimangë deti e Gibit

EMRI LATINISHT

Pisa armata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/merimang%c3%ab-deti-e-gibit
"Merimangë deti e Gibit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016