Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mendra-e-ujit
"Mendra e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mendra e ujit

EMRI LATINISHT
Mentha aquatica

Emërtime të tjera
sjerushë

Fotografia
2014.07.31.-08-Vogelstangsee Mannheim–Wasserminze by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2014.07.31.-08-Vogelstangsee_Mannheim–Wasserminze.jpg#/media/File:2014.07.31.-08-Vogelstangsee_Mannheim–Wasserminze.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mendra-e-ujit
"Mendra e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016