Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mendra-e-eg%c3%abr
"Mendra e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mendra e egër

EMRI LATINISHT
Mentha pulegium

Emërtime të tjera

Fotografia
Mentha pulegium 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mentha_pulegium_001.JPG#/media/File:Mentha_pulegium_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mendra-e-eg%c3%abr
"Mendra e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016