Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/melanura
"Melanura," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Melanura

EMRI LATINISHT

Oblada melanura

Emërtime të tjera
spalca shalëzezë, uklata

Fotografia
Capo Gallo Oblada melanura by Alberto Romeoalbertoromeo@neomedia.ithttp://www.romeofotosub.it – Own work (personal work). Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capo_Gallo_Oblada_melanura.jpg#/media/File:Capo_Gallo_Oblada_melanura.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/melanura
"Melanura," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016