Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-krah%c3%abbashkuar
"Meduza krahëbashkuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Meduza krahëbashkuar

EMRI LATINISHT

Rhizostoma pulmo

Emërtime të tjera

Fotografia
Rhizostoma pulmo 0128 by tato grasso – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rhizostoma_pulmo_0128.jpg#/media/File:Rhizostoma_pulmo_0128.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-krah%c3%abbashkuar
"Meduza krahëbashkuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016