Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-k%c3%ablyshlind%c3%abse
"Meduza këlyshlindëse," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Meduza këlyshlindëse

EMRI LATINISHT

Chrysaora hysoscella

Emërtime të tjera

Fotografia
Chrysaora hysoscella from Enoshima Aquarium by Ishikawa Ken from Kamakura, Japan – Flickr. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chrysaora_hysoscella_from_Enoshima_Aquarium.jpg#/media/File:Chrysaora_hysoscella_from_Enoshima_Aquarium.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-k%c3%ablyshlind%c3%abse
"Meduza këlyshlindëse," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016