Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-h%c3%abn%c3%ab
"Meduza hënë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Meduza hënë

EMRI LATINISHT

Aurelia aurita

Emërtime të tjera

Fotografia
Cnidaria Luc Viatour by I, Luc Viatour. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cnidaria_Luc_Viatour.jpg#/media/File:Cnidaria_Luc_Viatour.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/meduza-h%c3%abn%c3%ab
"Meduza hënë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016