Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/medaljoni-i-p%c3%abrflakt%c3%ab
"Medaljoni i përflaktë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Medaljoni i përflaktë

EMRI LATINISHT

Luria lurida

Emërtime të tjera

Fotografia
Cypraeidae – Luria lurida – Sicily by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cypraeidae_-_Luria_lurida_-_Sicily.JPG#/media/File:Cypraeidae_-_Luria_lurida_-_Sicily.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/medaljoni-i-p%c3%abrflakt%c3%ab
"Medaljoni i përflaktë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016