Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mbretthi-vetullbardh%c3%ab
"Mbretthi vetullbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mbretthi vetullbardhë

EMRI LATINISHT

Regulus ignicapillus

Emërtime të tjera
princi kokëzjarrtë

Fotografia
Regulus ignicapillus Roitelet triple-bandeau by Lamiot – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Regulus_ignicapillus_Roitelet_triple-bandeau.jpg#/media/File:Regulus_ignicapillus_Roitelet_triple-bandeau.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mbretthi-vetullbardh%c3%ab
"Mbretthi vetullbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016