Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mbreti-i-shkurt%c3%abs
"Mbreti i shkurtës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mbreti i shkurtës

EMRI LATINISHT

Crex crex

Emërtime të tjera
prijësi i shkurtës

Fotografia
CrexCrex by Ziegentom (www.fotocommunity.de) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:CrexCrex.jpg#/media/File:CrexCrex.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mbreti-i-shkurt%c3%abs
"Mbreti i shkurtës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016