Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/matergona
"Matergona," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Matergona

EMRI LATINISHT
Hyoscyamus niger

Emërtime të tjera
matergona e zezë, bar i trashë, kruspullaku

Fotografia
Hyoscyamus niger W by Fornax – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hyoscyamus_niger_W.jpg#/media/File:Hyoscyamus_niger_W.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/matergona
"Matergona," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016