Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha-e-zez%c3%ab
"Maridha e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Maridha e zezë

EMRI LATINISHT

Spicara maena

Emërtime të tjera
maridha me njolla, menula

Fotografia
Spicara maena female by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spicara_maena_female.jpg#/media/File:Spicara_maena_female.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha-e-zez%c3%ab
"Maridha e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016