Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha-bisht-holl%c3%ab
"Maridha bisht-hollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Maridha bisht-hollë

EMRI LATINISHT

Spicara flexuosa

Emërtime të tjera

Fotografia
By Etrusko25 (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha-bisht-holl%c3%ab
"Maridha bisht-hollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016