Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha
"Maridha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Maridha

EMRI LATINISHT

Spicara smaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Spicara smaris 1 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spicara_smaris_1.jpg#/media/File:Spicara_smaris_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maridha
"Maridha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016