Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mareja
"Mareja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mareja

EMRI LATINISHT
Arbutus unedo

Emërtime të tjera
kucçmare, koçinare, mare, marezë

Fotografia
Arbutus unedo off Bayshore Drive at Coal Harbour by Wendy Cutler from Vancouver, Canada – 20111022_CoalHarbour_ArbutusUnedo_Cutler_P1160510Uploaded by PDTillman. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arbutus_unedo_off_Bayshore_Drive_at_Coal_Harbour.jpg#/media/File:Arbutus_unedo_off_Bayshore_Drive_at_Coal_Harbour.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mareja
"Mareja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016