Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maraqi
"Maraqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Maraqi

EMRI LATINISHT
Anthemis cotula

Emërtime të tjera

Fotografia
Anthemis cotula 2 by Banfield – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthemis_cotula_2.jpg#/media/File:Anthemis_cotula_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/maraqi
"Maraqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016