Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manxurana
"Manxurana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Manxurana

EMRI LATINISHT
Origanum majorana

Emërtime të tjera
rigon, manxuranë, rigon i bardhë, nazarane, zaranë

Fotografia
Starr 080716-9449 Origanum majorana by Forest & Kim Starr. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starr_080716-9449_Origanum_majorana.jpg#/media/File:Starr_080716-9449_Origanum_majorana.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manxurana
"Manxurana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016