Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manushaqja
"Manushaqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Manushaqja

EMRI LATINISHT
Viola odorata

Emërtime të tjera
menekshe, rozmanaqe, violcë

Fotografia
ViolaOdorata1 by Christian Fischer. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ViolaOdorata1.jpg#/media/File:ViolaOdorata1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manushaqja
"Manushaqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016