Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mani-i-zi
"Mani i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mani i zi

EMRI LATINISHT
Morus nigra

Emërtime të tjera

Fotografia
Genet at German Wikipedia [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html), CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or CC BY-SA 3.0 de (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mani-i-zi
"Mani i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016