Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mangola
"Mangola," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mangola

EMRI LATINISHT
Magnolia grandiflora

Emërtime të tjera
manjolë, lulemadhe, monole

Fotografia
By Lazaregagnidze (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mangola
"Mangola," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016