Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mandarina
"Mandarina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mandarina

EMRI LATINISHT
Citrus tangerina

Emërtime të tjera

Fotografia
TangerineFruit by Brent Ramerth (Wikipedia Username: barfooz).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:TangerineFruit.jpg#/media/File:TangerineFruit.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mandarina
"Mandarina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016