Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/makthi-mjek%c3%absor
"Makthi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Makthi mjekësor

EMRI LATINISHT
Melilotus officinalis Pallas

Emërtime të tjera
grunamadh, makth

Fotografia
By Olivier Pichard (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/makthi-mjek%c3%absor
"Makthi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016