Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/majdanozi
"Majdanozi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Majdanozi

EMRI LATINISHT
Petroselinum crispum

Emërtime të tjera
mardanca, merudhi, gërmath

Fotografia
Petroselinum crispum 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petroselinum_crispum_003.JPG#/media/File:Petroselinum_crispum_003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/majdanozi
"Majdanozi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016