Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/macja-e-eg%c3%abr
"Macja e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Macja e egër

EMRI LATINISHT

Felis sylvestris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/macja-e-eg%c3%abr
"Macja e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016