Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mace-deti
"Mace deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mace deti

EMRI LATINISHT

Scyliorhinus canicula

Emërtime të tjera
Mica e detit, mice me pika

Fotografia
Scyliorhinus canicula by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scyliorhinus_canicula.jpg#/media/File:Scyliorhinus_canicula.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mace-deti
"Mace deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016