Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abshtekna
"Mështekna," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mështekna

EMRI LATINISHT
Betula alba

Emërtime të tjera
krahjetë, lejthi e egër, shtek, mushtekën, brezë

Fotografia
Betula pendula Finland by Percita at Flickr – Flickr. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Betula_pendula_Finland.jpg#/media/File:Betula_pendula_Finland.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abshtekna
"Mështekna," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016