Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abrsina
"Mërsina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mërsina

EMRI LATINISHT
Myrtus communis

Emërtime të tjera
cimartë, lestinë, mërçelë, mersinë,simartë

Fotografia
Myrtus communis4. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Myrtus_communis4.jpg#/media/File:Myrtus_communis4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abrsina
"Mërsina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016