Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abnekshea-vog%c3%ablushe
"Mënekshea vogëlushe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mënekshea vogëlushe

EMRI LATINISHT
Vinca minor

Emërtime të tjera
bedi, metrik

Fotografia
Vinca minor 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vinca_minor_001.JPG#/media/File:Vinca_minor_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abnekshea-vog%c3%ablushe
"Mënekshea vogëlushe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016