Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablyshi-i-presp%c3%abs
"Mëlyshi i Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëlyshi i Prespës

EMRI LATINISHT

Squalius prespensis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablyshi-i-presp%c3%abs
"Mëlyshi i Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016