Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablyshi
"Mëlyshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëlyshi

EMRI LATINISHT

Squalius cephalus

Emërtime të tjera
mylyshi, blyshi, byluçi, kleni

Fotografia
Squalius cephalus Prague Vltava 2 by Karelj – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Squalius_cephalus_Prague_Vltava_2.jpg#/media/File:Squalius_cephalus_Prague_Vltava_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablyshi
"Mëlyshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016