Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-mjek%c3%absore
"Mëllaga mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëllaga mjekësore

EMRI LATINISHT
Althaea officinalis

Emërtime të tjera
mëllaga e bardhë, mëllaga e pyjeve, mëllaga e egër, mëllaga mjekësore

Fotografia
Althaea officinalis sl1 by Stefan.lefnaer – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Althaea_officinalis_sl1.jpg#/media/File:Althaea_officinalis_sl1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-mjek%c3%absore
"Mëllaga mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016