Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-e-but%c3%ab
"Mëllaga e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëllaga e butë

EMRI LATINISHT
Althaea rosea

Emërtime të tjera
lule deti, altea e trëndafiltë

Fotografia
Stockrosen5 by Jolliro – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stockrosen5.jpg#/media/File:Stockrosen5.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-e-but%c3%ab
"Mëllaga e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016