Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abll%c3%abnja-e-ujit
"Mëllënja e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëllënja e ujit

EMRI LATINISHT

Cinclus cinclus

Emërtime të tjera

Fotografia
Cinclus cinclus R(ThKraft) by Thomas Kraft (ThKraft) – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cinclus_cinclus_R(ThKraft).jpg#/media/File:Cinclus_cinclus_R(ThKraft).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abll%c3%abnja-e-ujit
"Mëllënja e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016