Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abll%c3%abnja
"Mëllënja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëllënja

EMRI LATINISHT

Turdus philomelos

Emërtime të tjera
mullizeza, mulleja, mullija, qukla, qofka e murrme

Fotografia
Song Thrush Turdus philomelos by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Song_Thrush_Turdus_philomelos.jpg#/media/File:Song_Thrush_Turdus_philomelos.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abll%c3%abnja
"Mëllënja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016