Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablaka-e-qytetit
"Mëlaka e qytetit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëlaka e qytetit

EMRI LATINISHT
Geum urbanum

Emërtime të tjera
gjeumi

Fotografia
Geum urbanum saint-fuscien 80 19052007 1 by Olivier Pichard – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Geum_urbanum_saint-fuscien_80_19052007_1.jpg#/media/File:Geum_urbanum_saint-fuscien_80_19052007_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%ablaka-e-qytetit
"Mëlaka e qytetit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016