Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletok%c3%abza-leshtake
"Luletokëza leshtake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luletokëza leshtake

EMRI LATINISHT
Digitalis lanata Ehrh

Emërtime të tjera
luletogzi, leshtor, leshtak, leshtore, togsore, pleçgjejze

Fotografia
Digitalis lanata 004 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Digitalis_lanata_004.JPG#/media/File:Digitalis_lanata_004.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletok%c3%abza-leshtake
"Luletokëza leshtake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016