Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletog%c3%abza-e-verdh%c3%ab
"Luletogëza e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luletogëza e verdhë

EMRI LATINISHT
Digitalis lutea

Emërtime të tjera

Fotografia
Digitalis lutea 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Digitalis_lutea_002.JPG#/media/File:Digitalis_lutea_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletog%c3%abza-e-verdh%c3%ab
"Luletogëza e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016