Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletog%c3%abza-e-purpurt%c3%ab
"Luletogëza e purpurtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luletogëza e purpurtë

EMRI LATINISHT
Digitalis purpurea

Emërtime të tjera
lulefilxhani

Fotografia
DIGITALIS PURPUREA – ARTIGA LIN – IB-071 (Digital) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:DIGITALIS_PURPUREA_-_ARTIGA_LIN_-_IB-071_(Digital).JPG#/media/File:DIGITALIS_PURPUREA_-_ARTIGA_LIN_-_IB-071_(Digital).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luletog%c3%abza-e-purpurt%c3%ab
"Luletogëza e purpurtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016