Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshingjini
"Luleshingjini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luleshingjini

EMRI LATINISHT
Salvia sclarea

Emërtime të tjera
lule skarlatine, shëngjin

Fotografia
Salviasclarea by Stickpen – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salviasclarea.JPG#/media/File:Salviasclarea.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshingjini
"Luleshingjini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016