Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lulemiz%c3%ab
"Lulemizë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lulemizë

EMRI LATINISHT
Myosotis

Emërtime të tjera
lule, mos më harro

Fotografia
Kjarrmunablóm by Salvor Gissurardottir – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kjarrmunabl%C3%B3m.jpg#/media/File:Kjarrmunabl%C3%B3m.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lulemiz%c3%ab
"Lulemizë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016