Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lulemine
"Lulemine," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lulemine

EMRI LATINISHT
Verbena officinalis

Emërtime të tjera
sporisi mjekësor, bar shpnetke, shporiz i rëndomtë

Fotografia
Verbena officinalis 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Verbena_officinalis_002.JPG#/media/File:Verbena_officinalis_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lulemine
"Lulemine," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016