Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lule-koncull
"Lule koncull," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lule koncull

EMRI LATINISHT
Artemisia abrotanum

Emërtime të tjera
bar shëngjini

Fotografia
Gardenology.org-IMG 2764 rbgs11jan by Raffi Kojian – http://Gardenology.org. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gardenology.org-IMG_2764_rbgs11jan.jpg#/media/File:Gardenology.org-IMG_2764_rbgs11jan.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lule-koncull
"Lule koncull," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016