Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lule-gruri
"Lule gruri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lule gruri

EMRI LATINISHT
Papaver rhoeas

Emërtime të tjera
lulekuqja, perulikë, bozhure, lulkuqe, koko, lule gruni

Fotografia
Papaver rhoeas 050526. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Papaver_rhoeas_050526.jpg#/media/File:Papaver_rhoeas_050526.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lule-gruri
"Lule gruri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016