Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luathnegla
"Luathnegla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luathnegla

EMRI LATINISHT

Myrmeleon formicarius

Emërtime të tjera
pilivesakja milingonangrënëse

Fotografia
By Dietmar Foelsche (Own work) [CC BY-SA 3.0 at (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luathnegla
"Luathnegla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016