Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lopa-e-detit
"Lopa e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lopa e detit

EMRI LATINISHT

Mobula mobular

Emërtime të tjera
djalli i detit

Fotografia
Manta ray flying @ Oceanário de Lisboa by David Sim from London, United Kingdom – Manta ray flying. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Manta_ray_flying_@_Ocean%C3%A1rio_de_Lisboa.jpg#/media/File:Manta_ray_flying_@_Ocean%C3%A1rio_de_Lisboa.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lopa-e-detit
"Lopa e detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016