Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lojba-me-pika
"Lojba me pika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lojba me pika

EMRI LATINISHT

Trachinus araneus

Emërtime të tjera

Fotografia
Trachinus araneus Sardegna2 by Roberto Pillon – http://www.fishbase.org/photos/PicturesSummary.php?StartRow=1&ID=9258&what=species&TotRec=4. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trachinus_araneus_Sardegna2.jpg#/media/File:Trachinus_araneus_Sardegna2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lojba-me-pika
"Lojba me pika," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016