Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lojba
"Lojba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lojba

EMRI LATINISHT

Lichia amia

Emërtime të tjera
lica, glica

Fotografia
Lichia amia Minorca 01 by Roberto Pillon – http://fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=692#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lichia_amia_Minorca_01.jpg#/media/File:Lichia_amia_Minorca_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lojba
"Lojba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016