Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lloska-pend%c3%abkuqe
"Lloska pendëkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lloska pendëkuqe

EMRI LATINISHT

Scardinius erythrophthalmus

Emërtime të tjera
çafri

Fotografia
By Хомелка (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lloska-pend%c3%abkuqe
"Lloska pendëkuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016