Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lloska
"Lloska," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lloska

EMRI LATINISHT

Scardinius knezevici

Emërtime të tjera
loska, lloska e Shkodrës, dranga, pisa, gërmuqi, bravica, korcullesha (pas lëshimit të vezëve)

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lloska
"Lloska," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016